tiistai 25. helmikuuta 2014

black fur vest

 photo DSC_0015s_zps742e916b.jpg
 photo DSC_2271s_zps1c0fb925.jpg
 photo DSC_0065s_zps55cc0dba.jpg

Kuopiossa tänään ollaan saatu nauttia aurinkoisesta säästä, tosin hiton tuulisesta ja loskaisesta! Mietin hetken et kehtaako tota kenkäkuvaa ees julkaista, lätäköt ei ole hirveen armollisia kenkille.. Se tunne ku oot just ennen kotoa lähtöä saanut ne puhdistettua. 
Oon ihan rakastunut noihin vasta äskettäin ostettuihin bootseihin! Kävin monesti näitä kaunokaisia katsomassa mut suolainen hinta ei oikein innostanut. Nyt nää oli aboutrallaa 35e joten kotiudutin nää vihdoinkin. Oon huomannu että oon aika moinen kenkäfriikki ja niitä tulee usein katsottua. Tänä vuonna oon kerenny jo viidet kenkulit ostamaa. Puolustaudun sillä et kaikkia niitä tulee varmasti käytettyä! Kaikki on olleet myös alessa tai kirpparilta, mä en oikein normaalihintaisia ees pahemmin ikinä katso.

 photo DSC_0067s_zpsc2bcb18b.jpg
 photo DSC_0078s_zpsf41db689.jpg
 photo DSC_0075s_zps42ec15f4.jpg

Karvaliivi - Lindex
Nahkatakki - Issue 13 / Nelly.com
Tikrupaita - Kirpputori
Vyö - Gina Tricot
Bootsit - Dinsko

Heti ensimmäisenä kun huomenna tulee rahaa meen kyllä ostamaan piilareita! Oon käyttänyt noita laseja nyt putkeen varmaan yli viikon, joka on suorastaan ihme. Oppinu jopa pitämään noista tässä ajassa. Pakko sanoo et kuvissa oo sitte yhtää silmälasit edukseen.
Kävin äskettäin kaverin kanssa kahvilla ja molemmat rupes heti nauramaan ku näimme toisemme. Molemilla oli samanlainen pipo päässä ja tikrupaidat. Hassu sattuma, ollaan tän tyypin kanssa muutenki aika samantapaisia monessa asiassa. Telepatiamaisia yhteyksiä tulee ja usein. :-D

13 kommenttia:

 1. Musta tuommoinen nahkatakki + karvaliivi yhdistelmä on aivan älymakee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mietin ton liivin ostoa mut näin tän sitten jonku tytön päällä just nahkatakkiin yhdistettynä ja oliha se pakko sit itselleki hankkia. :-D

   Poista
 2. Mun mielestä noi lasit sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. onpas sulla hiukset kasvanu! katsoin eka että pidennykset mutta ei taidakkaan olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omat on! Jes ku tarvii enää pidennyksii :P

   Poista
 4. nätskä muoriseni!:>

  -hnzq

  VastaaPoista
 5. Haastetta sulle! :)

  http://vanityclouds.blogspot.fi/2014/02/blogigallup-haaste.html

  VastaaPoista