lauantai 1. maaliskuuta 2014

helpoista helpoin kasvokuorinta kotona

Kun ilmoitin että tuun jatkossa myös täällä kirjottelemaan välillä myös kauneusjuttuja pyydettiinkin multa ihan ekana kasvokuorinnasta postausta. Ja sehän passaa mainiosti, siihen mulla onkin tosi hyvä vinkki&ohje teille tarjottavana! 
Tämän kuorinnan tekoon tarvitsee yksinkertaisuudessaan..

 photo DSC_0096s_zps6600c51c.jpg

.. sokeria ja oliiviöljyä!

Eli mitä lähestulkoon joka talouksesta löytyy kaapista. Jos ei ole oliiviöljyä voi myös laittaa vaikkapa rypsiöljyä. Mutta suosittelen oliiviöljyä tai kookosöljyä. Vähän parempaa naamalle ja käsittääkseni vitaaminirikkaampaa!

 photo DSC_0123s_zpsab1c0a1d.jpg

Kasvokuorinta, riittää n. 2 käyttökertaan  
1 rkl oliviöljyä
1 tl sokeria

Jos haluat tehdä seoeksen vain yhteen kertaan niin puolitat määrän, mulla tossa kupissa on just toi määrä sokeria ja öljyä. Perus nyrkkisääntönä tässä on vain se että öljyä on enemmän kun sokeria, jotta se ei olisi niin kovaa naaman helälle iholle. Sekoita aineet keskenään esim shottilasissa. Kuori naama pyörivin liikkein, varo silmänympärysaluetta. Voit halutessas antaa seoksen naamassa vaikuttaa jos haluat pehmemmän lopputuloksen. Pese pois ja nauti pehmeästä ihosta!

 photo DSC_0136s_zps41895c26.jpg

Jotta naama ei jää öljyseks se pitää vielä pestä jollain kevyellä puhdistusaineella. Ite suositten jtn puhdistusemulsioo, mulla käytössä ihan halpa rainbow. Ajaa kyllä asiansa tässä. :-)
Naama jää ihanan pehmoiseks ja sileeksi tämän kuorinnan jälkeen.

Siinäpä se yksinkertaisuudessaan, tän vaikeempaa se ei ole itse tehdä kuorintaainetta kotioloissa!

6 kommenttia:

 1. Pitteepä kokkeilla bebeee! Oot se sinäii yks akankänttyrä;) noeieieiei ehana mindhubeibi;> toivottavasti nähtäs pian! Oot hirmu rakas<3

  t. karvaranteen muijja ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa :DD! No niinpä sinä super kiireinen murrrr. Sinä kans hirmu raksunen <3

   Poista
 2. Mä tykkään ite tehdä kuorinnan perus kasvorasvasta, sokerista ja kahvinporoista :) Ihoystävällisemmän tosta saa kun käyttää keitettyjä kahvinporoja, jotka on tietysti pehmeämpiä. Täytyy kyllä kokeilla myös öljyyn tehtynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeep oon sitäkin kokeillu mut tykkään itse henkilökohtaisesti tästä enemmän :)

   Poista