sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

red is my new passion

 photo DSC_2334s_zpsadb08d6c.jpg
 photo DSC_0060s_zps6be2b76d.jpg
 photo DSC_0043s_zpsd9d04bfa.jpg
 photo DSC_0040s_zps73debcf7.jpg
 photo DSC_0013s_zpsa5011bd6.jpg
 photo DSC_0089s_zps10b5deb3.jpg

Selkeästi kuvista päätellen päivä jolloin ei huvittanut katsoa kameraan. Ja päivä jolloin ei jaksanut nousta heti kun herätyskello soi. Myös naistenpäivä jolloin sain todella romanttisesti mc donalsista caramelli jääkahvin. Ja nyt on yö kun rustaan tätä postausta, eheh ees jokin muukin sana kuin päivä tähän väliin. Mutta naistenpäivästä puheen ollen, automatkalla Matkukseen kuuntelin radiota ja ylex:llä oli pari osuvaa sanaa kyseisestä kalenteripäivästä. Sitähän juhlitaan aivan vääristä syistä sinänsä. Naiset odottaa miehiltään kukkia jne. vaikka todellisuus on muuta, tasaarvoahan tällä päivällä ollaan haluttu. Paljos se naisen euro olikaan, en nyt tähän hätään osaa heittää. Olikohan 80 senttiä (googlaus on yliarvostettua :D). Aina pitää muistaa naisia, ei pelkästää nimellisen päivän perusteella ! ;)

Mutta asu koostui näistä palasista:
Liivi, nahkatakki, kiilakorkkarit - Kirpputori
Paita - New Yorker
Housut - Gina Tricot  / NEW! Molly Jeans
Hattu - H&M

Tuo paidan kuvio kuuluis oikeesti taakse. Bongasin tän noin kuukauden takaiselta Viron matkalta New Yorkerin miestenpuolelta. Aattelin et toi on niin makee kesällä shortsien kera joten ostin sen ja leikkasin sopimaan toiste päin! Ja hintaki oli vain 3 euroa. Rakastan kaikkee DIY hömppää ja siitä onkin kohta tulossa postaus et mitä vaatteista oon muokannu nyt!

3 kommenttia:

 1. oeevoeeee nätskänä taas<3 mää sain naistenpäivänkunniaksi jätskiä ja hemmottelua yllinkyllin;p<3 ja mitähä muita herkkuja olikaa..;D Toi eka kuva on tosi kiva!


  -hnzqq

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm herkkuja, sie kyl tarviitki hemmotteluu :-D! Kiitos muori <3

   Poista
 2. niiin nätti oot bebee<33

  VastaaPoista